Spel har alltid varit en sysselsättning som familjer och vänner ägnar sig åt för att koppla av och ha roligt tillsammans. Sedan finns det spel som schack och backgammon. De kan både vara kul och något att fundera och klura på när du möter någon i en match. Eller kanske till och med tävlar.

Oavsett vilket: spel är inte gratis, vare sig det handlar om att köpa Monopol, ett spel till en X-box eller en schackbräda. Är ni dessutom en familj där önskemålen är mycket varierande kan det bli en kostsam historia. Men det finns en smart lösning som heter Rabattsök. Genom att leta efter rabatter och kampanjer kan du köpa spel till en mycket billigare peng.

Köp inte första bästa spel

Det lönar sig att leta på nätet. Att leta i butiker tar lite längre tid. På nätet är det lätt och smidigt att jämföra priser, hitta rabatter och erbjudanden. Många spel är dyra och det är helt klart värt att leta efter kampanjer.

Vare sig du söker ett spel som familjen kan spela ihop på semestern eller en julklapp till någon som gillar att spela X-box, är det smart att leta erbjudanden. Det kommer spara dig mycket pengar och ge dig möjlighet att kanske köpa två spel till priset av ett.